Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (7.02 secunde)
Nicolae Moga, senator Constanta, a sustinut o declaratie politica intitulata "Gandeste. Mananca. Salveaza!"-,deviza Zilei Mondiale a Mediului - 5 iunie 2013, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga, vicepresedintele Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica intitulata "PENTRU UN HABITAT MODERN", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata "ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE - PILON ESENTIAL IN DEZVOLTAREA TARII", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
Nu demult Oana Radu, eleva lui Marius Moga de la Vocea Romaniei, a ajuns din nou in atentia publica dupa un regim spectaculos care a facut-o sa slabeasca in decurs de jumatate de an peste 50 de kilograme, scrie cancan.ro.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Invatamantul prescolar necesita sustinere”. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Anul 2015 - Anul european pentru dezvoltare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Aurel Moga, acad. Constantin Arseni, acad. Stefan Milcu, acad. Nicoale Cajal, prof. dr. Dan Enachescu, acad. Laurentiu Mircea Popescu. Din 2011, acad.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Turismul trebuie sa fie o prioritate nationala pentru Romania. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: BILANT POZITIV LA FINAL DE SEZON TURISTIC. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: Inventica - un domeniu care necesita mai multa preocupare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: PARTENERIATUL DEMOCRATIC DINTRE BISERICA SI STAT, COMPONENTA ESENTIALA A PROMOVARII SOLIDARITATII SOCIALE.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata: Urgenta maxima pentru redresarea invatamantului universitar romanesc. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Aneta Stan, Niculina Stoican, Sava Negrean Brudascu, Ioana Ardelean, Cornel Borza, Anghelina Timis, Mariana Anghel, Mioara Velicu, Traian Jurchela, Veta Biris, Ionut Fulea si Codru de Romania, Tudor si Nicolae Furdui Iancu si Crai Nou, Ioan Bocsa si Dumitru Farcas, Muguri de Tezaul si Leontina Farcas, Roxana Reche, Catalin Hasa, Nicolae Tuhut, Dorina Narita, Floricica Moga, Ansamblul Folcloric Muresul din Targu Mures, Ansamblul Folcloric Augustin Bena al judetului Alba, Ansamblul Folcloric Stefan Voda din Republica Moldova, Ansamblul Folcloric Doina Aiudului, Piata Cetatii Alba Carolina Ora 17.00 - RePatriot - Romania are nevoie de creatori de valoare, conferinta - Amfiteatrul A9, Universitatea 1 Decembrie 1918 Ora 19.00 - Pagini celebre:
De pe acest album ea promoveaza 2 piese "Inchide Ochii", o colaborare cu Marius Moga si "Jumatatea Mea", un featuring cu trupa Simplu.
Dan Puric, Emil Hurezeanu, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Dan Negru, Cristi Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan, Mihaela Tatu, Marius Moga.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Un aport imens la castigarea alegerilor l-au avut si prietenii mei de la organizatia de tineret impreuna cu care am reusit sa fac cunoscut mesajul liberal cetatenilor.
Markó Béla a multumit intelectualilor maghiari, organizatiilor de tineret si bisericilor maghiare care au sprijinit UDMR pentru a accede in Parlamentul de la Bucuresti.
google-analytics.com